Suits S01 1080p NF WEB-DL DDP 2.0 x.264-Ao Đấu Trí [Netflix Vietsub] Profile Drama: Suits Revised romanization: Shootseu Hangul: 슈츠 Director: Kim Jin-Woo, Kwon Young-Il Writer: Kim Jung-Min Network: KBS2 Episodes: 16 Release Date: April 25 - June 14, 2018 Runtime: Weds. & Thurs. 22:00 Genre: Law Language: Korean Country: South Korea Additional Cast Members: Hwang Tae-Kwang - Lawyer Hwang Lee Tae-Sun - Lawyer Seo Ye Soo-Jung - Yeon-Woo's grandmother Kim Jong-Goo - CEO Park Lee A-Jin - CEO Bae's daughter-in-law Seo Yoon-A - Yoon Se-Mi Nam Gi-Ae - CEO Sim Lee Jung-Hyuk - Kim Jin-Kyu Lee Ji-Eun - Kang A-Young Jo Seung-Yeon - Prosecutor Heo Jung Sung Ki-Yoon - Hong Jae-Deok Kang Hyun-Jung - Detective Lee Mi-Do Son Kyoung-Won - Han Yoo-Suk Park Mi-Sook - Jeon Mi-Ju Byun Gun-Woo - Se-Hee's ER doctor Jung Doo-Kyum - judge Kim Ga-Young - judge Kang Moon-Kyung - judge Seo Kwang-Jae - judge Heo Woong - detective Lee Sol-Gu Seo Dong-Gab Kim Jung-Pal Nam Moon-Chul Kim Hak-Sun Han Yeo-Wool Han Ki-Joong Kim Wang-Geun Hwang In-Joon Park Yong Yoon Dan-Bi Lee Young-Sook NỘI DUNG PHIM Suits.S01.1080p.NF.WEB-DL.DDP2.0.x264-Ao FULL 16/16 | MKV | 34 GB Suits 2018 https://www.fshare.vn/folder/87Z36CYJKVF7 Xem Thêm: Phim Bộ Hàn Quốc Trên Netflix