Sir Simon Rattle: Janáček – Katya Kabanova (24/192 FLAC) Composer: Leoš Janáček Performer: Amanda Majeski, Katarina Dalayman, Simon O’Neill, Andrew Staples, Magdalena Kozená, Ladislav Elgr, Pavlo Hunka Orchestra: London Symphony Orchestra Conductor: Sir Simon Rattle Number of Discs: 2 Format: FLAC (tracks) Label: LSO Live Catalogue: LSO0889 Release: 2024 Size: 3.2 GB Recovery: +3% Scan: yes Katya Kabanova, JW I / 8 CD 01 Act I Scene 1 01. Introduction 02. “Zázrak!” 03. “Přišel jsi sem lelky chytat?” 04. “Je baryňa doma?” 05. “Co pak je?” 06. “A potom běž domů” 07. Intermezzo I Act I Scene 2 08. “Víš co mi napadlo?” 09. “Zdráva…” 10. “Ale nač tobě to vykládám?” 11. “Což pak už mne nemáš rád?” 12. “Abych ani otce” CD 02 Act II Scene 1 01. “Vida, chvástala jsi se” 02. “Půjdu též se projít” 03. “Nic zvláštního, jenom jsem trochu nachmelen” Act II Scene 2 04. Introduction 05. “Nikoho tu není!” 06. “Za vodou, za vodičkou” 07. “Jste to vy, Katěrino Petrovno?” 08. “Nuže, shodli jste se?” 09. “Choď si, dívka, do času” Act III Scene 1 10. Introduction – “Krápe!” 11. “Celého mne to pokropilo” 12. “Pssst! Pssst! Zdá se, že je to on!” 13. “Tu jdou! Maminka jde s nimi!” Act III Scene 2 14. “Ach Glašo!” 15. “Vidět se s ním” 16. “Proč se tak chovají?” 17. “Ale smrt nepřichází” 18. “Svedl nás Bůh!” 19. “Ale ne!” 20. “Ptáčci přiletí na mohylu” Download Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link! =========================================== Foder Tổng Hợp Phim Mình Đã Mình UP Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link! Phim Việt Nam Tổng Hợp Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link! Hoạt Hình Anime Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link! DSD Music Nhấn nút Cảm ơn (dưới chân bài) để thấy link! ===========================================